Veiligheid boven alles

In ruimtes waar brandbare materialen worden verwerkt, geproduceerd, getransporteerd of opgeslagen staat veiligheid bovenaan. Met name in de (petro)chemische industrie, olie- en gaswinning en mijnbouw is dit een zeer belangrijk punt. Een besloten ruimte is vaak slecht te betreden en zeer slecht te ventileren. Dit is natuurlijk slecht voor de gezondheid en ook vaak onveilig. Hierdoor is het belangrijk om deze ruimtes goed te beluchten.

Venturisysteem voor de chemische industrie

Een producent van catalloy polymeren in de chemische industrie zocht een systeem waarmee EX-beluchten in besloten ruimtes en het inblazen van frisse lucht tijdens werkzaamheden mogelijk zou zijn. Onze venturisystemen zijn 2-ledig te gebruiken (zowel zuigend als blazend). De venturisystemen zijn explosieveilig uitgevoerd en uitgevoerd met een AISI304 behuizing en aluminium venturi’s. Het grote voordeel van het Madeko venturisysteem ten opzichte van een ventilator is: géén bewegende delen, géén jaarlijkse keuringen, géén onderhoud nodig en licht in gewicht.

Madeko Alleszuiger

Eerder heeft deze firma ook al een Madeko 30 liter perslucht aangedreven alleszuiger gekocht. Omdat men hier heel erg tevreden over was heeft Ravebo ook 2 stuks Madeko venturisystemen mogen leveren. Deze worden bij deze firma gebruikt voor het explosieveilig beluchten van reactoren. Tevens zijn er twee antistatische harmonica zuigslangen (Ø305 mm) meegeleverd en twee snelsluitklemmen voor het vastzetten van de zuigslang op het venturisysteem.

De Madeko perslucht aangedreven alleszuiger voor al uw reinigingsproblemen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw (reinigings)-probleem dan bent u bij Ravebo aan het juiste adres. Wij geven advies op maat en met onze jarenlange ervaring en technische kennis helpen wij u graag bij het vinden van een betrouwbare en onderhoudsvrije alleszuiger.

Ravebo is dé producent voor complete reiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op